Rólunk

Történetünk

A taxi egyfajta bérkocsi, melyet főképp városokban és elővárosokban használnak, kötetlen útvonalon közlekedik két meghatározott pont között. A taxit sofőr vezeti, az utasnak meghatározott viteldíjat kell fizetnie, melyet a taxióra mér.

A Gabriel Taxit 1987-ben alapították, amely közel 2 évtized múlva új névvel, logóval és arculattal tért vissza Taxi Plusz név alatt. Pár évre rá egy ráncfelvarrás törtnént, miután megújult erővel folytatták Szeged útjain történő szolgálatukat. Ennek a 3 időszaknak az összefogására jött létre a Taxi Szeged és nevezték el magukat All 4 One Csoportnak.

Miért?

Hiszen mind a négyüknek mindig ugyan az volt a célja, az emberek kiszolgálása.

All 4 One Group Tagok

A szegedi All 4 One tagok elégítik a város taxi igényeit a legmagasabb szinten

kerek logo

Taxi Szeged

Alapítva: 2020

Taxi Plusz

Frissítve: 2010

Taxi Plusz

Alapítva: 2006

Gabriel Taxi

Alapítva: 1987

A számok magukért beszélnek

60+

Auto

4+

Társaság

50+

Partner

Mit mondanak rólunk utasaink?

Amikor taxit kerestem az interneten, mindig ebbe a 4 társaságba futottam, mindegyiket kipróbáltam. Nem is tudom melyik a legjobb a 4 közül. Látszik az erős csapatmunk, csak így tovább!
Ákos
Szeged
Akkoriban a Gabriel taxinak a hírneve szájról-szájra terjedt. Később már Taxi Plusz néven tevékenykedtek. Hihetetlen mennyire kiterjedtek mostanra és ahogy látom nincs tervükben megállni.
Emese
Algyő
2009-ben költöztem Pestről Szegedre teljesen egyedül. Rendeltem egy taxit miután beért a vonatom és a Taxi Plusztól volt. Teljesen ismeretlen volt a város, ezt el is mondtam a sofőrnek, ő meg olyan kedves volt, hogy megállás nélkül érdekességeket mondott a városról. Azóta is mindig őket hívom.
László
Szeged
Nem sokszor voltam Szegeden, de amikor igen, velük utaztam. Legelőször nem tudatosan hívtam őket, de a hihetetlen kedvességük és pontosságuk miatt eszembe sem jutott soha, hogy váltsak. Egy nagyon jó barátságot is alkottam az egyik sofőrrel, akivel rendszeresen baráti összejöveteleken veszünk részt Szentesen.
Róbert
Szentes