Éjjel-Nappal Szeged Útjain!

All 4 One

Letöltötted már a legújabb alkalmazásunkat?

Bankkártyás fizetés

Minden autóban lehetőség van bankkártyás fizetésre

Taxi rendelő App

A Taxi Plusz Go alkalmazáson keresztül bármikor
Szeged legjobb autóit küldjük értetek

24/7 elérhető

A hét minden napján 0-24 órában elérhetőek vagyunk!

Miért minket válassz?

Szeged legkiterjedtebb személyszállító szolgáltatása vagyunk. Partnereink között tudhatjuk az Taxi Szegedet, Taxi Pluszt valamint a Gabriel Taxit is.

Taxi Plusz GO

Egy fiatalos és prémium taxi társasággal akarsz utazni? Szeged legújabb társasága a magas minőségével és legújabb fejlesztéseivel akar kitűnni a többiek közül. Szeged társaságaiból válogatják össze a feltételeiknek megfelelő sofőröket, autókat.

szeged taxi
Tötlsd le IOS-re és Androidra

Miután letöltöd, csupán pár kattintás és az autó már uton is van érted, amit nyomon követhetsz az appon keresztül, így nem kell az utcán várnod felesleges perceket.

Mivel tudatosan összeállított csapattal dolgozik a Taxi Szeged csapata, így nem kell azon aggódni, hogy az igényeiknek nem megfelelő sofőrt kapnak, hiszen mi direkt a legbiztonságosabb és odafigyelőbb sofőröket válogattuk össze.

Ha egy prémium társaságról van szó, főleg személyszállításnál, a második legfontosabb szempont a gyorsaság. Kollégáink Szeged minden zeg-zugát ismerik, így nem lesz gond a legrövidebb és leggyorsabb uták megtalálásánál.